Ta bort språk från hemsidan

2011.05.25

Det rekommenderas att du klickar på utskrifts-ikonen så att du har underlaget på papper när du ska genomföra ändringarna.

Om du av misstag har aktiverat ett språk på er cupsida och vill ta bort ett eller flera språk', ska nedanstående punkter följas:

1.

Logga in på WebbAdmin

2.

Välj menyvalet Admin av turnerings inställningar och språk

3.

Under 'Val av språk', ta bort kryssmarkeringarna för de språk som inte ska visas.  Avsluta med att klicka på Spara.

4.

När du visar er cupsida på nytt, kommer dessa språkflaggor att vara försvunna.