Ta bort uppladdat spelprogram från webben

2011.05.25

Det rekommenderas att du klickar på utskrifts-ikonen så att du har underlaget på papper när du ska genomföra ändringarna.

Om du av misstag har laddat upp ett spelprogram till webben och vill ta bort möjligheten för besökarna att ladda ned det, ska nedanstående punkter följas:

1.

Logga in på WebbAdmin

2.

Välj menyvalet Admin av turnerings inställningar och språk

3.

Under 'Funktioner i menyn', ta bort kryssmarkeringen visa uppladdat spelprogram.  Avsluta med att klicka på Spara.

4.

När du visar er cupsida på nytt, kommer länken med det uppladdade dokumentet att vara försvunnen.