Återställ domar program på webben

2011.05.25

Det rekommenderas att du klickar på utskrifts-ikonen så att du har underlaget på papper när du ska genomföra ändringarna.

Om du av misstag har exporterat domar programmet till webben och vill ta bort länken 'Domar program', ska nedanstående punkter följas:

1.

Logga in på WebbAdmin

2.

Välj menyvalet Admin av turnerings inställningar och språk

3.

Under 'Funktioner i menyn', ta bort kryssmarkeringen visa 'Domar program'.  Avsluta med att klicka på Spara.

4.

När du visar er cupsida på nytt, kommer länken med Domar program att vara försvunnen.