Målskyttar ej aktiverade

2011.04.05

Det rekommenderas att du klickar på utskrifts-ikonen så att du har underlaget på papper när du ska genomföra ändringarna.

Exempel: Klass F97 ska registreras med målskyttar, men detta är ej aktiverat.

1.

Välj längst ned huvudgruppen Övrig Cup administration samt menyval Ändra inställningar för cupen

2.

Välj åldersklass F97 från listan.

3.

Klicka på fliken Målgörare och kryssmarkera Aktivera målgörar funktionen.

4.

Klicka på  Spara ändringar och återgå till menyn.

5.

Avsluta med menypunkten WebCuMap:Uppdatera med lottning, klasser och lag.
När detta är genomfört, finns den uppdaterade lottningen och spelschemat på webben tillsammans med att målgörarfunktionen är aktiverad.