Felaktig poängberäkning

2011.04.05

Det rekommenderas att du klickar på utskrifts-ikonen så att du har underlaget på papper när du ska genomföra ändringarna.

Exempel: Klass P99 har av misstag fått poängberäkning för handboll, men det ska vara för fotboll.

1.

Välj längst ned huvudgruppen Övrig Cup administration samt menyval Ändra inställningar för cupen

2.

Välj åldersklass P99 från listan.

3.

Klicka på fliken Tabellberäkning och ändra poängsystem från handboll till fotboll.

4.

Klicka på  Spara ändringar och återgå till menyn.

OBS! Om matchresultat redan är registrerade, är det viktigt att analysera det meddelande som kommer upp på skärmen.

5.

Avsluta med menypunkten WebCuMap:Uppdatera med lottning, klasser och lag.
När detta är genomfört, finns den uppdaterade lottningen och spelschemat på webben tillsammans med poängberäkningsvillkoren.