Klassen ska vara tabell-lös (inga resultat)

2011.04.05

Det rekommenderas att du klickar på utskrifts-ikonen så att du har underlaget på papper när du ska genomföra ändringarna.

Exempel: Klass P04 har av misstag fått tabell-beräkning som visas på webben.

1.

Välj längst ned huvudgruppen Övrig Cup administration samt menyval Ändra inställningar för cupen

2.

Välj åldersklass P04 från listan.

3.

Klicka på fliken Tabellberäkning och kryssmarkera Ingen tabell för denna åldersklass.

4.

Klicka på  Spara ändringar och återgå till menyn.

OBS! Om matchresultat redan är registrerade, är det viktigt att analysera det meddelande som kommer upp på skärmen.

5.

Avsluta med menypunkten WebCuMap:Uppdatera med lottning, klasser och lag.
När detta är genomfört, finns den uppdaterade lottningen och spelschemat på webben tillsammans med poängberäkningsvillkoren.