Ersätta lag med nytt lag

2011.04.05

1.

Välj Menyval Placera ut lagnamn efter lottning samt lagbyte

2.

Välj åldersklass från listan

3.

Vid behov: Snabbregistrera laget genom att ange lagets namn längst ned. Glöm inte klicka på Spara lag.

4.

Klicka nu på laget i vänster lista och dra den över det laget som ska utgå.

5.

När du släpper musknappen, ersätts det gamla laget med det nya. Det gamla laget hamnar nu i den vänstra listan.

6.

Klicka med höger musknapp på det laget som utgått. Välj från menyn om du vill inaktivera eller ta bort laget.

7.

Klicka på knappen Uppdatera lottning.

8.

Återgå till menyn.

9.

När alla ändringar är genomförda, ska du avsluta med menypunkten WebCuMap:Uppdatera med lottning, klasser och lag.
När detta är genomfört, finns den uppdaterade lottningen och spelschemat på webben.